dimarts, 29 de novembre del 2011

Mans a l'obra!!!


La gent d’ICV hem estat en silenci durant un cert període de temps. La cautela i el sentit comú, en un procés d’elaboració del pressupost i les ordenances fiscals com el que tenia entre mans el govern socialista , ens han portat a contenir-nos , però tot té un inici i un final, ara s’acosta la seva aprovació definitiva i no ens hem pogut contenir de presentar al•legacions a les OOFF i al pressupost municipal pel proper 2012, encara no desgranarem el seu contingut caldrà esperar a la seva difusió i exposició per aquells que n’han treballat desinteressadament durant aquest mes llarg.
Però en que si ens sobte és que al llarg d’aquests darrers mesos i en diversos fòrums no oficial s’ha sentit dir que l’Ajuntament no podria pagar nòmines en breu, nosaltres no volem entrar en polèmica. Però amb l’actual pressupost i la seva optimista previsió d’ingressos potser cal començar a patir. El pressupost no ens sembla ni bé ni malament simplement no ens sembla rés de rés, ja que no s’ajusta als principis de racionalitat i sentit comú que han de guiar una administració amb la situació de pre-intervenció amb la que és troba.
La paciència té un límit i no podem esperar més ,és per tot això des d’aquest blog començarem a airejar com i ha on van a parar els nostres impostos, les despeses supèrflues que a més d’un traurà els colors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada