diumenge, 29 d’agost del 2010

Casa de luxe de la socialista Chacón al Carib



font e.noticies

La ministra de Defensa, Carme Chacón, i el seu marit, Miguel Barroso, són propietaris -des de fa un any- d'una luxosa vila en la zona més exclusiva de la República Dominicana, per la qual van pagar 600.000 dòlars.

Segons informa La Gaceta, la propietat està ubicada al municipi de Les Terrenas de Samaná, l'habitatge de vacances dels Barroso-Chacón es troba en un recinte de més de 1.300 metres quadrats al costat del mar, a 10 metres de la platja, a la qual tenen accés directe i privat.

La casa compta amb 266 metres quadrats construïts, una terrassa de 75 metres i una piscina de 45 metres quadrats. A més, a la parcel també han estat edificar dues bungalows, el que permetria al matrimoni disposar de quatre dormitoris i altres tants banys en total.

Però, per rendibilitzar la propietat en la seva absència, la parella lloga la casa a turistes. El preu, entre 3.500 i 4.700 dòlars per setmana, segons la temporada, o 1.200 dòlars per un cap de setmana. Totes les gestions van a càrrec de l'empresa Atlantique-Sud, immobiliària promotora i constructora del complex en el qual s'ubica la casa de la ministra.

El Ministeri de Defensa, a la seva web, no fa cap desmentit de la informació que publica la Gaceta de la propietat de la ministra al Carib.


posso en dubte dita informació pel fet del mitjà d'on bé, però si fos cert i d'això en diguin SOCIALISME, "apaga i vamanos".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada