dimecres, 8 de juny del 2011

Obrir-se a la ciutadania per fer possible el canvi


Des de la posició que ens ha situat els resultats de les conteses electorals i fent trasllat de les reflexions i aportacions d’amics , adherits i ciutadania en les darreres reunions , s'ha acordat que a partir del dia 11 de juny la nostra alternativa vol des de la no representativitat realitzar una oposició molt constructiva, aportant moltes idees, perquè ara més que mai ens definim com a un altaveu dels neguits socials que no tindran veu a l’ajuntament, i intentarem tirar endavant les nostres propostes al Ple a través d’al•legacions i mitjançant altres vies.
Iniciativa arran del debat intern obert d’ençà del mals resultats electorals ens estem obrim a la participació des de la base creiem necessari que ens refundem com alternativa d'esquerres, creient que s’ha d’anar més enllà de la democràcia representada pels quatre partits polítics amb representació al consistori. La nostra aposta és començar a construir l’alternativa de la gent sense veu, d’aquells que no es senten representats pels actuals partits polítics a l’ajuntament,d'aquells que no van anar a votar, per tal d’arribar a una veritable democràcia participativa donant la veu al carrer.
El camí serà llarg però la nostra aposta és valenta, fent un camí cap a l’esquerra transformadora, l’esquerra verda , l’esquerra que prioritza la participació i la transparència. La nostra alternativa s’està gestant....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada