dimecres, 6 de juliol del 2011

Castellar batega salut, en defensa de la sanitat pública!!!


Els tres pilars ens el quals redistribuïm la riquesa més equitativament són la salut l’educació i les pensions, la sanitat garanteix l’equitat de qualsevol ciutadà/na davant qualsevol contingència, l’educació és l’eina d’igualtat d’oportunitats davant la condició de naixement o mèrit de naixença, i les pensions per tal de garantir que després de la jubilació es garanteixin uns mínims d’ingressos a fi d’evitar que gran part dels nostres grans no caiguin en la indigència, ja que amb els seus propis estalvis serian incapaços de poder subsistir.
El cert és que l’esquerra fa temps que ha perdut la batalla ideològica davant la dreta, aquella que diu i es reafirma que calen aquestes retallades, que no els hi queda cap remei per garantir la societat del benestar, idees conservadores que no deixa d’utilitzar fal•làcies per tal de justificar el desgavell en el qual estem immersos, sembla ser que alguns no s’han assabentat que reduir en educació i sanitat significa empobrir l’economia.

Es pot dir més alt però no més clar: la sanitat pública és un dret de la ciutadania i no com vol fer-nos creure l’actual govern de la Generalitat, un privilegi d’aquesta societat no competitiva que ells defensen o sigui la societat passivà en la que ells diuen que ens hem convertit i que no ens mereixem gaudir.
Aquesta CiU gestora neoliberal ara ja no camuflats passades les eleccions locals, intenten criminalitzar al malalt, un client que abusa i que utilitza de forma sense control del sistema sanitari, el que la gent no sap, que nosaltres propietaris del sistema sanitari en breu ho deixarem de ser, mútues privades i gran corporacions farmacèutiques esperen el seu gran pastis a repartir, en detriment de la qualitat assistencial i la universalització del sistema sanitari.

Voldria demanar a la ciutadania de Castellar a no defallir, defensar la salut pública i els drets socials davant la retallada neoliberal de CiU i com no a organitzar –nos per tal de dir basta .

En aquest sentit encoratjo a la ciutadania de Castellar a perquè s’adhereixi a la campanya de recollida de signatures que s’engega des de l’ajuntament de Castellar. en aquest cas en contra del tancament del CAP a la nit i de la reestructuració del servei, d’ambulàncies, tot una declaració d'intencions del nou bipatit del govern de la Generalitat i del que serà la nova política en atenció a les persones per part d'aquest desgovern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada