dijous, 28 de juliol del 2011

Reunió d'amagatotis?


La Consellera Joana Ortega ha convocat avui una quarantena d'alcaldes de municipis amb una situació econòmica difícil per cridar-los l'atenció i, alhora, oferir-los pautes per ajudar-los a sortir de la crisi – la pregunta és la següent hi assistirà el nostre alcalde com a un dels municipis més endeutats del Vallès Occidental i Catalunya? No cal mirar el ratio d'endeutament per saber que estem en una situació més que critica.
A la trobada, de la qual no s'ha fet difusió ni s'ha facilitat el nom dels convocats, a petició dels mateixos alcaldes –“perquè a ningú no agrada sortir en una llista de poblacions amb problemes econòmics”–, hi assistiran tant la consellera Joana Ortega com el director general de Política Financera del Departament d'Economia i Coneixement, Jordi Òliva, i el director general d'Administració Local.

Avui haurem d’estar al cas a veure si algun ciutadà veu al nostre Alcalde passejant pels carrers de Castellar símptoma llavors que la nostra situació econòmica no deu ser preocupant per la consella Joana Ortega, en el cas que no el veieu comenceu a preveure el pitllor pel nostre municipi. De totes maneres estaria bé demanar al nostre alcalde si ha estat convocat a aquesta reunió i d’allò que s’ha parlat i tractat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada