divendres, 9 de setembre del 2011

Bona Festa Major 2011


L’agost acaba i s’obre –amb el mes de setembre- el nou curs polític. Un inici animat i espectacular amb la Festa Major com a pòrtic i, a la vegada, esplèndida ocasió de retrobar-nos tots i totes en els carrers de Castellar.

Pel que fa a la nostra activitat política , notareu que malgrat que els resultats electorals no ens van acompanyar la nostra activitat segueix amb la mateixa il•lusió com el primer dia, estem en un estadi embrionari del que ha de sorgir un projecte d’esquerra verda, roja i violeta a Castellar que faci saber a la ciutadania que treballem per la transformació social i mediambiental del nostre municipi , una esquerra que treballi per i pels Castellarencs , una esquerra oberta a aquella ciutadania que no és sent identificada amb una despesa política a l’ajuntament de 498.000 euros anuals.

Aquest mes d’agost hem presentat dos recursos de reposició un contra la revisió dels preus públics del Complex Puigverd i l’altre contra acord de Ple sobre les retribucions dels càrrecs de confiança del PSC que pel nostre parer incompleixen el Pla de Sanejament vigent, també ens hem adreçat al Síndic de Greuges a fi que actuï d’ofici pel tancament del servei d’urgències nocturn del CAP i tot això sense percebre cap tipus de remuneració ni indemnització econòmica i amb l’únic objectiu de fer pal•les a la ciutadania que sense cadira ni sou també es pot fer política.

De ben segur hi haurà gent que ens titllarà de moltes coses, però de treballar per Castellar sense cap tipus d’interès més que el de voler un Castellar millor per tots i totes d’això no.

Per part nostra cuidarem especialment els aspectes legals a l’hora de fiscalitzar l’acció de govern.
Així que comenci el curs polític connectarem amb les persones ja s’han interessat a tirar a endavant aquest nou projecte . Aspirem comptar amb un col•lectiu que formi part del esperit d’ICV ; si algú dels qui llegiu aquest nota s’hi presta –tant si és per col•laborar com per formar part d’ICV o simplement per fer-nos suggeriments que es posi en contacte amb nosaltres.


Bona Festa Major a tots/es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada