diumenge, 25 de març del 2012

El PP ofega encara més a l’ajuntament de Castellar


L'Equip de Govern Municipal en virtut del Reial decret 4/2012 del Govern d'Espanya, ha presentat davant el Ministeri d'Hisenda una relació a proveïdors per import de 7.387.000 de €per pagar les obligacions pendents de cobrament fins a 31 de desembre , per obtenir un préstec i així poder pagar el deute generat per l’actual equip de govern socialista i els l’anteriors de CiU i ERC.


El préstec serà retornat en 10 anys amb un interès del 5%, la qual cosa suposarà l'increment del deute en 977.060 de €. ( 1.315€ diaris d'interès), un deute que se sumés al deute bancari ja existent d’uns 24 milions d'euros, sumam un total de més de 25 milions de €.

Per garantir la devolució del préstec més els interessos, el Ministeri d'Hisenda exigeix la realització d'un Pla d'Ajust, obligant al consistori a reduir serveis, personal o a incrementar impostos. El govern d'Espanya pretén amb aquest Pla estendre als ajuntaments les retallades ja instaurades en l'Estat i les CCAA i ho fan per "imperatiu legal" atès que saben que, depenent del color polític, en molts ajuntaments no s'aplicarien de manera voluntària. En definitiva un pagament a proveïdors necessari però que es fa de la pitjor formula possible beneficiant a la banca i intervenint als ajuntaments "econòmicament i políticament".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada