dimarts, 24 de juliol del 2012

ICV acusa al PP de mentir i estafar a la ciutadania i l'emplaça a donar la cara

ICV exigeix al PP de Castellar que doni la cara davant la ciutadania que li va donar suport electoral, surti al carrer i expliqui perquè es treu de la màniga un programa ocult basat amb l’empobriment i el sofriment de la majoria de la ciutadania.


Els ecosocialistes insten al PP que al igual que en campanya electoral ara sortí al carrer i expliqui per que no en tenen prou amb culpabilitzar els aturats de la seva situació sinó que, a més, els criminalitzen , retallant la prestació de desocupació amb l'argument d' incentivar la cerca activa d'ocupació, quan hi ha centenars de persones al nostre municipi que viuen en famílies sense cap ingrés formal,? un comportament polític que ratlla el sadisme social.

¿Per què castiguen als empleats públics? Per què castiguen als majors dependents i als seus cuidadors? Per què castiguen a la majoria pujant-los l'IVA deteriorant encara més la capacitat adquisitiva de salaris i pensions han un impacte de 500 euros a l'any de mitjana per família ? Aquests càstigs, a més de profundament injustos, crearan -i el PP ho sap- més recessió, atur i sofriment.

ICV de Castellar mostrar el seu rebuig a unes mesures injustes i inútils que trenquen la cohesió social i ens enfonsen més en la crisi econòmica, unes polítiques del PP que castiguen als sectors més vulnerables de la societat i, a sobre, tampoc serveixen per reduir el dèficit ni el deute.

Hi ha alternatives

Per ICV hi ha una altra alternativa que no són les retallades: un pla seriós de lluita contra el frau, una reforma fiscal progressiva fent que qui mes te i qui mes contamini contribueixi mes, reduir la despesa militar i aplicar el tram del 35% a l'Impost de societats amb el que es recaptarien 13.500 milions d'euros per a un bon pla d'ocupació.

Per que el PP que ja no te legitimitat al incomplir el seu compromís amb els electors , des de ICV instem a la ciutadania de Castellar a una rebel•lió democràtica exigint al govern que convoqui un referèndum sobre les retallades o que si no que el president Rajoy, dimiteixi i convoqui eleccions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada