divendres, 13 de juliol del 2012

ICV demana declarar persona non grata al municipi al president del govern Mariano Rajoy


,

Els ecosocialistes insten al plenari de la corporació a un ple extraordinari amb un únic punt, la declaració del president del govern com a persona non grata a Castellar del Vallès

El responsable dels ecosocialistes a Castellar Daniel Martínez ha  criticat durament les mesures anunciades durant el Consell de Ministres i les ha qualificat de “cop d'estat a l'estat social democràtic de dret”. El Govern ha aprovat una vintena de lleis en els àmbits de les administracions públiques amb una afectació directa als funcionaris locals , tributari, d'ocupació i Seguretat Social, de liberalització de l'economia, de la unitat de mercat, energètic, de competitivitat i d'educació. Segons Martínez “aquestes mesures no serviran més que per conduir-nos cap a la ruïna econòmica i el desastre social a Castellar i a la resta de la comarca . Recentralització, privatització i retallades socials són les receptes del PP i això farà que la ciutadania  pagui amb els seus drets socials i amb els seus impostos els excessos del sector privat i financer”
A nivell local ICV exigeix al PP de Castellar que doni la cara davant la ciutadania que li va donar suport electoral a Castellar, i expliqui perquè es treu de la màniga un programa ocult i estafa així als seus votants , i pregunta al PP de Castellar si aquesta es la seva aposta per salvaguardar l’estat del benestar i la cohesió social al municipi , fites  que tots/es hem aconseguit durant molts anys de lluites socials i sindicals, advertint que a partir d’ara quedaran deslegitimats per defensar els interessos de la ciutadania del nostre municipi.


Martínez dubta que aquestes mesures tinguin un efecte positiu sobre l'economia local , sinó al contrari “aquesta mesura generarà més pobresa i desigualitat social al municipi . Com poden apujar l'IVA i reduir a la vegada les cotitzacions socials posant en perill les pensions? Es treure als treballadors per donar-ho a les empreses.” Pel responsable ecosocialista aquesta reforma aprofundeix i agreuja algunes injustícies ja que “s'oblida del sector financer” i en canvi altres productes i serveis bàsics “com el material escolar, les ulleres, les pròtesis i altres productes, en dos anys hauran passat de pagar el 7% a pagar el 10%”. “Això -ha recordat Martínez- també afectarà a les finances de l’ajuntament de Castellar.


Davant aquesta  reforma endegada pel PP que aprofundeix i agreuja les desigualtats entre la ciutadania, ICV fa una crida a PSC i l’Altraveu forces d’esquerres al consistori a endegar aquesta iniciativa  portar-la a plenari.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada