dimecres, 4 de setembre del 2013

ICV nous objectius per assolir nous reptes


Un cop acabades les vacances d'estiu comença, com si d'anar a l'escola es tractes, el nou curs polític,  i la Festa Major ens dóna cada any el tret de sortida,  preludi d’un any que es preveu molt intens. Intens com serà conèixer el pressupost del nostre Ajuntament per l'any 2014. Un pressupost complicat i difícil, donada la greu crisi econòmica en la que estem instal•lats i que ha deixat les finances del nostre ajuntament molt tocades , però alhora un pressupost molt important perquè ha d’esser aquell que ajudi a tots els ciutadans més vulnerables  a afrontar amb dignitat aquesta  situació de crisi.

 Aquest nou curs  fa fixar-nos a tots/es  objectius. Els d’ICV seran els de treballar per seguir construint Castellar des de l’esquerra, i això ho farem amb una acció política constant i incisiva. Fent propostes de millora arreu on ens sigui possible, acostant a la ciutadania la informació municipal que ens oculta  l’equip de govern , presentant mocions, propostes, participant i incidint  a tots els òrgans supramunicipals - com l’enllaç amb la Ronda Oest per part del grup parlamentari d’ICV mitjançant  d’una proposta de resolució al Parlament-, amb l’objectiu d’ajudar a millorar el funcionament de les coses pel bé del nostre municipi.

Aquest curs sortint ha estat  dur per Castellar . Creix l’atur entre els nostre veïns i veïnes gràcies a la reforma laboral del PP,  l’ajuntament ha  apujat fortament la majoria d’impostos, taxes i preus públics, on sense anar més lluny, en un any l’aigua ha pujat entre un 15% i un 70%; i hem vist com s’ha atemptat contra l’autonomia municipal i determinats serveis públics: questionant-se  molts serveis que prestem els municipis per part del govern central , en són exemples ben clars.

Finalment, esperem trobar-nos amb tots/es  vosaltres els propers dies tot celebrant la nostra Festa Major: la festa més esperada, la més participativa i la més celebrada de tot l’any. Moment per a reposar i agafar forces per afrontar aquest nou curs. De reptes no ens en falten, i d’energia, tampoc.

Molt bona Festa Major!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada