dijous, 12 de juny del 2014

ICV Castellar participa a la manifestació per reclamar la celebració d'un referèndum entre monarquia i república a Madrid



Militants d'ICV de Castellar, entre ells el responsable dels ecosocialistes castellarencs van participar en la manifestació celebrada a Madrid dissabte passat

 
Més de 40 ciutats espanyoles van acollir aquest dissabte manifestacions, concentracions i assemblees, secundades per milers de persones, per reclamar la celebració d'un referèndum i defensar "el dret democràtic" de la ciutadania a decidir la prefectura de l'Estat, després de l'abdicació del Rei Juan Carlos I.

 
Els milers de manifestants entre ells els membres d’ICV a Castellar es van concentrar a  la madrilenya Plaça de Cibeles sota una mateixa consigna, "Estem aquí per exigir un procés per decidir el futur del país", amb  arribada a la Porta de Sol. Els allí presents tot seguit van celebrar una assemblea popular que va  finalitzar entorn de les 23.00 hores.

 
Per Daniel Martínez responsable dels ecosocialistes Castellarencs, amb la seva presencia amb volgut  fer palés el nostres compromís amb la defensa del dret a decidir dels i les ciutadanes entre monarquia i república, ha afegit.

 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada