dijous, 31 de març del 2011

ICV vol adaptar els impostos i taxes a cada renda


Els ecosocialistes ja ha definit el programa electoral , on també s'inclouen mesures contra la crisi i la voluntat de dinamitzar l’economia local.

El programa amb què ICV-EUiA concorre a Castellar del Vallès inclourà, entre les propostes, la tarifació social, és a dir, l'adaptació del preu dels serveis públics i dels impostos a la renda de les persones. És a dir: “Paga més qui més té”, ha manifestat la cap de llista de la coalició, Eva Clariana . La resta de compromisos programàtics van ser debatuts a principis de març per la comissió local , allà es va constatar la voluntat de defensar els serveis públics, fent incís en l'àmbit de la salut i l’educació , o d'aplicar mesures concretes pel desenvolupament de la mobilitat sostenible així com la necessitat de dinamitzar l’economia local.
Sobre el programa d'ICV-EUiA plana l'objectiu global d'arbitrar eines que contribueixin a pal•liar els efectes de la crisi econòmica a nivell local. Des de la necessitat de recuperar les externalitzacions, passant per propostes concretes com la creació una empresa municipal de serveis que doni sortida a aturats de llarga durada del municipi , a la formació permanent, fins a la priorització de les PIME i autònoms locals en contractes de serveis i obres amb l’ajuntament

El programa no està tancat

En l’ultima reunió van quedar clares algunes de les propostes que incorporarà el programa (s'hi introduiran matisos) però Eva Clariana va explicar que el programa definitiu respondrà a una feina de discussió i debat que tot just ara s’està enllestint. En les pròximes setmanes, segons Clariana, la coalició d'esquerres s’aproparà a tots els sectors socials del municipi a fi de donar a conèixer el seu programa marc cara a les municipals “Hem elaborat un programa que prioritza la lluita contra la crisi i amb clares propostes de caire social”, va dir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada