diumenge, 3 d’abril del 2011

Eva Clariana visita "Els Predrissos" i es compromet a incloure aquests edificis a la Llei de Barris



Eva Clariana cap de llista d’ICV-EUiA a Castellar del Vallès , ha denunciat que “l’ajuntament ha donat l’esquena als edificis de “Els Predissos” , ja que mai s’ha plantejat incloure’ls en el projecte d’inversió de la Llei de Barris de la Generalitat”. Per aquest motiu els ecosocialistes s’han desplaçat fins els edificis de la Crta. de Sabadell i carrer Juan de la Cierva hi han fet saber durant aquests dies als veïns/es que serà una prioritat que els seus edificis siguin inclosos a la propera convocatòria de la Llei de Barris per tal de promoure diverses inversions en la millora dels seus edificis , instal•lació d’ascensors per ajudar als veïns/es amb edat més avançada a accedir a casa seva, tal i com estan requerint els veïns des de fa temps.
Eva Clariana reprova que l’actual equip de govern hagi passat de puntetes sobre els problemes reals de molts veïns/es de Castellar i hagi deixat passar de llarg les subvencions que la Generalitat ha atorgat a molts municipis per projectes de remodelació i cohesió social durant aquest últims anys, en aquest sentit la candidata d’ICV-EUiA ha manifestat que el seu compromís és presentar projecte de subvenció per la propera convocatòria, d’acord amb el compromís per part del conseller de Terrritori i Sostenibilitat, Lluís Recoder de continuar amb l’aplicació de la llei aquest any.
Concretament en aquest sector , Eva Clariana ha explicat que “hi ha 10 comunitats de propietaris on viu gent gran que requereixen la instal•lació d’ascensors “ . A més, l’ecosocialista ha recordat que “a Castellar hi ha quasi 700 habitatges de més de tres plantes que no tenen ascensors, “en total estaríem parlant de més de 105 edificis i entre aquests hi haurien quasi on 65% on es podria instal•lar tècnicament un ascensor com s’està fent amb ajut públic a d’altres municipis “a dit.
En aquest sentit cal remarcar que des del mateix Pla Local de l’Habitatge ja és fa esment que des de l’ajuntament no s’ha portat a terme cap programa d’instal•lació d’ascensors i que han tingut que ser les comunitats per compte pròpia que han anat millorant l’accessibilitat dels seus habitatges, “cosa que hem de revertir” a dit la candidata.


ICV-EUiA Castellar del Vallès , 03 d’abril de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada