dilluns, 25 d’abril del 2011

ICV proposa un Pla de Pobresa Zero


Marta Masanet número dos a la llista per ICV-EUiA a Castellar del Vallès ha presentat el que segons els ecosocialistes ha de ser una de les prioritats pel proper consistori que surti de les eleccions del dia 22 de maig, posar en marxa "de manera urgent" un Pla de Pobresa Zero, un Pla que farà arribar a totes les forces polítiques del municipi . Aquest document hauria d'incloure "més ajudes d'emergència i la planificació particular i participada dels serveis a oferir a persones i famílies de Castellar del Vallès en risc d'exclusió”, a manifestat.

Segons Marta Masanet , l'augment de l'atur al municipi (1.839 persones al març) és "una realitat que, perllongada en el temps, serà terrible no només per a l’economia, sinó per a la cohesió social del nostre municipi”.

"I és que aquesta crisi", continua Marta "ja ha trencat els límits de l’exclusió social on moltes persones cauen, per primera vegada, per sota del llindar de la pobresa". “Només cal observar pels capvespres persones que busquen entre els contenidors d’escombraries quelcom els pugui fer servei, cosa que feia temps que no passava, i aquest fet, no és pas fer previsions apocalíptiques, simplement és ja una constatació” ha manifestat.

Finalment, la cap de llista dels ecosocialistes Eva Clariana demana que "fixem com una prioritat enfortir les polítiques de suport als col•lectius més vulnerables, situant la despesa social i l'atenció a les persones com un dels nostres eixos prioritaris la propera legislatura”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada