dimarts, 4 de setembre del 2012

El PP actua amb cinisme i sadisme social amb els joves “a l’atur” de Castellar



Sense vergonya alguna el PP ha exclòs del pla Prepara, que inclou una ajuda de 400 euros mensuals als aturats que convisquin amb els seus pares si aquests tenen ingressos suficients (481 euros mensuals per cada membre de la unitat familiar).

El responsable dels ecosocialistes a Castellar,  Dani  Martínez ha criticat durament la reforma del Pla Prepara anunciada pel PP , per les noves exigències per poder rebre aquesta ajuda. Per Martínez el PP es l'enemic numero 1 de la gent jove i dels sectors més sensibles del nostre municipi, desprès de que limites l'accés als 400 euros i restringís el nombre de beneficiaris d'aquesta ajuda. Per ICV el fet de tornar al domicili familiar no pot considerar-se un agreujant més dels quals ja tenen els joves en atur del nostre municipi a l'hora de rebre l'ajuda .

Per ICV sobren raons per ajudar als joves que s'han quedat en atur i es veuen obligats a tornar a viure amb els seus pares. "És incomprensible que a més el PP els castigui i lis tregui l'ajuda si tornen amb els seus pares" ha dit Martínez. "Si abans, amb 400 euros havien de viure amb el seu pares perquè no els donava per fer-ho sols, ara, serà impossible",

Un PP que diu que el Pla Prepara és un pla individual, quan en realitat estableix condicions de rendes familiars que no podran superar els 481 euros per membre de la unitat familiar, e insulta la intel·ligència dels ciutadans/es quan diuen que ningú que ho necessiti es quedarà sense suport, quan al nostre municipi hi ha 2028 persones a sense feina al municipi.

Pel que fa al Projecte de Llei que permetria el desnonament exprés és una nova mesura injusta que només beneficia als de sempre: als grans propietaris i bancs , una aberració del PP que prioritzar posar facilitats per fer fora de casa seva a la gent. Sense ser conscients de que l' impagament va vinculat a l'atur.

 

ICV Castellar del Vallès , 04 de setembre de 2012

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada