dissabte, 15 de setembre del 2012

ICV de Castellar del Vallès es desplaça a Madrid per a reclamar que s’aturin les retallades que està fent el govern del Partit Popular


Daniel Martínez, responsable d’ICV a Castellar, i el responsable d’afers econòmics a nivell local, Xavier Garcia, es van manifestar dissabte a Madrid en defensa dels serveis públics i contra les retallades imposades pel govern de Mariano Rajoy.

La marxa va ésser convocada per més de 150 sindicats i entitats socials i organitzada per la "Cumbre Social" que aglutina a sindicats i organitzacions socials diverses. El responsable dels ecosocialistes a Castellar, Daniel Martínez, explica que la intenció “és denunciar tot el reguitzell de retallades que està imposant el govern del Partit Popular a nivell de sanitat, d'educació i sector públic, i també tot el que té una afectació directe amb l’estat de benestar”.

 
Pels responsables dels ecosocialistes a Castellar les retallades són injustes i inútils, ja que han acabat provocant més atur, més pobresa, més exclusió social ,   una emigració de joves sense precedents i una desigualtat social creixent sense aturada.

A més, el PP no només no contemplava aquestes mesures en el seu programa sinó que reiteradament havia negat la seva aplicació. Per ICV aquesta és, clarament, una situació de frau democràtic, per la qual cosa exigim la convocatòria immediata d'un referèndum perquè la ciutadana pugui decidir sobre aquest conjunt de mesures, així com que els seus representants a nivell local deixin d’amagar-se en els seus càrrecs institucionals i donin la cara davant l’engany practicat davant la ciutadania de Castellar.

La sensació dissabte, encara que van participar molts sectors diferents, era la de frustració. “Perquè malgrat la gran concentració de gent, no es percep cap moviment en cap sentit per part del govern per canviar aquesta situació, tot el contrari, el govern ha anunciat noves mesures antisocials a final de mes.  El sentiment és una mica pessimista”.

 

ICV Castellar del Vallès

Castellar del Vallès 16 de setembre de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada