dimecres, 28 de novembre del 2012

ICV aposta pel dialeg


ICV de Castellar ha celebrat aquest dimecres una roda de premsa per explicar les prioritats que arran els resultats electorals del passat 25N s’han de dur cara a capitalitzar el vot a nivell local sorgit de les eleccions del 25N, vot de disconformitat amb les retallades de drets socials i laborals imposades tant per PP com per CiU.

L'acte vol que sigui l’inici per mantenir el contacte directe amb la població a través de la tasca informativa dels mitjans de comunicació locals, així com fer trasllat del que surti de les reunions internes d’ICV a la ciutadania , i començar a fer difusió de l’acció diària que s'està duent a terme a nivell local . El responsable dels ecosocialistes a Castellar , Daniel Martínez, va assegurar que «hi ha hagut un temps per fer l'anàlisi i el diagnòstic de la situació del país i com aquesta té una afectació directa al dia a dia de Castellar, creiem que ara s'havia d'explicar on estem a Castellar i quines són les direccions que s'han d'emprendre per tirar endavant, i capitalitzar tot aquest suport rebut el passat diumenge».

Martínez va explicar en roda de premsa que ara ens cal explicar a la ciutadania afiliats i simpatitzants el full de ruta d’ICV a nivell local , després d'un any i mig govern socialista al municipi , període en el qual hem pogut fer un l'anàlisi i diagnòstic de la situació del municipi. Xavi Garcia responsable d’afers econòmics ha destacat que l'acte s'emmarca dins del compromís que el partit a agafat per tal d'informar periòdicament als mitjans públics, i a la ciutadania en general «on estem i quines actuacions estem endegant».

Durant els últims mesos, l'executiva d’ICV ha copsat les inquietuds i demandes dels simpatitzats i afiliats per tal d’iniciar aquest full de ruta. ICV ara creu necessari obrir-se a d’altres formacions més enllà de marcar-se l’objectiu en tenir representació a les properes eleccions municipal. L’agenda passa per endegar converses amb totes les forces d’esquerres del municipi i proposar la creació de diferents comissions de treball per tal de que totes les aportacions sorgides des de l’esquerra a Castellar tinguin cabuda en l’elaboració i desenvolupament de les polítiques municipals

Creiem necessari abandonar els personalismes de partits i endegar un procés per articular un pol d’esquerres a Castellar Caldria, doncs, que tots els implicats PSC, ERC, L’A i ICV fessin un exercici de generositat per trobar punts en comú que, a priori, podrien pivotar sobre una qüestió bàsica: la reivindicació dels drets socials i laborals com a valors essencials al municipi.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada