dijous, 8 de novembre del 2012

ICV demana a la ciutadania que “traslladin la mobilització social en mobilització política a les urnes”


Per ICV l'atur tindrà una dimensió europea per primera vegada i reflecteix que "existeix alternativa" per lluitar contra la crisi econòmica  i social del president del Govern, Mariano Rajoy, i assegurem  que la permanent utilització dels bancs en perjudici dels drets dels ciutadans i treballadors argumenta la vaga general.

En referència a les manifestacions que s’han produït durant els últims mesos pels ecosocialistes destaquem  que durant la última legislatura s’ha produït “una revolta cívica i ciutadana on la gent s’ha aixecat i ha dit prou”. Una revolta que és la nostra esperança, perquè quan la ciutadania es mobilitza res ni ningú la pot aturar. 

Daniel Martínez responsable dels ecosocialistes vol  aprofitar l’inici de campanya  per recordar que ICV-EUiA ha participat en aquestes mobilitzacions des del primer dia i que ha estat qui ha traslladat aquesta veu també al Parlament. “Hem estat el referent de l’oposició davant les polítiques de CiU. Ara volem ser el referent de l’alternativa” per Martínez que ha assistit avui a l’assemblea, al Pavelló Olímpic de la Vall d’Hebron, per explicar les raons de la convocatòria de la vaga general del proper 14 de novembre,la vaga general del proper dia 14 de novembre és la millor manera de fer front a la resignació que es vol imposar des de la dreta. Hi ha alternativa, “tot es possible si el volem fer. Als propers dies necessitem una gran mobilització entorn a la vaga general que digui que si hi ha alternatives. Necessitem aritmètica de carrer i després s’ha de traslladar a les institucions” i reclama a la ciutadania de Castellar que venci a la tirania de la resignació amb un gran exit el proper dia 14N.

ICV vol construir un nou país en què en les properes eleccions decidirem quin model de societat volem. Per Martínez  “Podem decidir el nostre futur, perquè som lliures. I podem perquè tot està per fer i tot és possible, no cal resignar-se”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada