diumenge, 10 de febrer del 2013

El frau també és corrupció


De tots/es és sabut que  corrupció i el frau  distorsiona d´arrel el paper de les institucions representatives, perquè les utilitza com a terreny d´intercanvi polític entre peticions clientelistes i prestacions dels governants de torn.

 
La pregunta és com afrontar i eradicar la corrupció i el frau . La resposta no és fàcil, però amb tota probabilitat exigeix una lluita decidida en molts fronts i uns d’ells és la denuncia davant d’organismes com l’Oficina Antifrau de Catalunya,  la finalitat de de la qual  és prevenir i investigar possibles casos concrets d'ús o destinació il·legals de fons públics o qualsevol altre aprofitament irregular derivat de conductes que comportin conflicte d'interessos o l'ús en benefici privat d'informacions derivades de les funcions pròpies del personal al servei de la les administracions públiques.

 
A hores d’ara ICV té dues denuncies presentades i en procés d’investigació  contra l’Ajuntament , una denunciant el procés selectiu del director dels mitjans públics a Castellar per tal d’esbrinar si van haver pressions politiques des de Sabadell per col·locar a una persona de la confiança de l’Alcalde de Sabadell i l’altre arran l’adjudicació a dit a una empresa sense concurs públic  per a gestió del complex esportiu el Casino del Racó. Davant aquestes denuncies públiques no entenem el silenci de l’oposició l’Altraveu, CiU i PP.  Perquè no es pregunta en Ple si OAC està investigant i inspeccionant les actuacions denunciades, per que no s’esbrina    en quin punt es trobem, perquè  l’oposició permet l’ocultació d’aquests fets denunciats?

 

 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada