dimarts, 4 de febrer del 2014

ICV proposa reactivar els locals comercials buits amb una borsa de lloguer


Els ecosocialistes  faran arribar  a tots els grups municipals ( PSC, CiU, L’A i PP) una proposta de resolució  , proposant la reactivació dels locals comercials buits.

 
És el mateix sistema de la borsa de lloguer social, on l’Ajuntament és un agent actiu i permet la mediació entre els propietaris de pisos buits i els particulars que vulguin llogar, explica Daniel Martínez responsable d’ICV a Castellar . “Apostem per aplicar aquest funcionament als locals comercials buits, molts d’ells propietat d’entitats financeres. D’una banda, aquest immobles deixaran d’estar buits i s’aprofitaran pel seu ús normal. De l’altra, l’objectiu de la borsa de locals és afavorir la instal·lació de nous emprenedors, per tal d’impulsar l’activitat econòmica i  la creació d’activitat productiva a Castellar.

És en aquest sentit que, els ecosocialistes proposem crear una borsa de lloguer de locals, convenientment dotada econòmicament, que “que permeti a través del sistema d’aval de lloguer la disminució del preu del lloguer, l’accessibilitat a aquest i la mobilització del parc buit existent a la nostra ciutat per a garantir la creació de nova activitat econòmica comercial i industrial”. Ha manifestat Franscesc Lorente membre d’ICV a Castellar.

Pel que fa al finançament del projecte, ICV reclama una modificació pressupostaria per  aquest  2014 per tal que compti amb una partida específica per la seva implantació , a més, de  demanar fons a la Generalitat.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada