dijous, 13 de març del 2014

ICV de Castellar considera que les dades de l'atur són dramàtiques i inacceptables.



El responsable  local d’ICV a Castellar, Daniel  Martínez, ha criticat aquest dijous la "inoperància i desídia del PP" en matèria de creació de llocs de treball, Martínez, ha considerat que malgrat el descens de l'atur en 15 persones al febrer a Castellar, "no hi ha motius ni per a l'optimisme, ni per a eufòria", i tampoc per pensar en "un canvi de cicle" i insta al PP local a sortir al carrer i explicar als aturats i aturades de Castellar on esta el canvi que van prometre en la passades eleccions generals.

 Daniel Martínez ha assenyalat que "òbviament els números són millors que al gener i que al febrer de l'any passat", però ha afegit que la variació és "tan ínfima i tan inapreciable" que "no hi ha motius per a l'optimisme si no tot el contrari".

En la seva intervenció, Martínez ha calculat que "a aquest ritme" farien falta 39 mesos per tornar a l'atur registrat que hi havia en 2006, per la qual cosa "treure conclusions optimistes ens sembla prematur", ha dit.

Així, el portaveu d'ICV ha destacat que si s'analitzen els contractes realitzats, el 95 per cent són "precaris", al mateix temps que baixa l'afiliació a la Seguretat Social, una dada que posa de manifest que "les persones demandants d'ocupació s'esborren, o marxen del nostre municipi ", ha dit.

ICV ha criticat el missatge triomfalista del PP, que xoca amb la realitat dels qui viuen l'atur, i ha instat a la dreta “salvatge” a anar al que realment interessa", que no és una altra cosa que "resoldre el problema de molts milions de persones".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada