dijous, 26 de novembre del 2009

ICV denuncia el 125,33 % d’increment en la recaptació per sancions de tránsit per “afany recaptatori” de l’Ajuntament


La secció local d'ICV ha denunciat el notable i significatiu increment del 125,33% en la recaptació per sancions de trànsit en 2009 pel que fa a la seva previsió d'ingressos en l'elaboració del pressupost l'any passat . La responsable d'ICV a Castellar Eva Clariana ha assenyalat que l'import sancionat per 2009 ha ascendit a 338.000 euros a data 31 de setembre , enfront dels 150.000 euros que estaven pressupostats per tot l'any . És a dir, fins el 31 de setembre les arques municipals van rebre 188.000 d'euros més que les previsions d'ingressos que va fer l'equip de govern socialista per tot l'exercici 2009 per la recaptació de les sancions de trànsit.

ICV insisteix a més que "Cal fixar-se igualment que la previsió pel 2010 s' incrementa en 50.000 euros pel que fa al 2009, amb una tendència a l'alça significativa en la previsió d'ingressos a causa d'aquest concepte , deixant en evidència un clarisim exemple d'afany recaptatori per part de l'equip de govern. Eva Clariana manifesta que en l'actual situació de crisis econòmica aquestes mesures per part de l'equip de govern ens poden dur a límits insuportables de tensió ciutadana, ciutadania que veu com l'Ajuntament utilitza aquest mecanismes recaptatoris per netejar el dèficit pressupostari que té actualment el govern socialista de Castellar del Vallès. L'objectiu d'aquesta practica és merament la d'augmentar la caixa i no té relació alguna amb el servei públic, com exigeix la llei.

Poder pagar les sancions amb treballs a la comunitat

Si l'increment significatiu de denuncies per part de la Policia Local no es deu a un afany recaptatori instem a l'equip de govern a endegar el mecanismes per substituir el pagament d'aquestes denuncies davant la problemàtica soci-econòmica en la que estem tots immersos com a conseqüència de la crisis econòmica, en treballs en benefici de la comunitat. En cas contrari ens trobem simplement en l'utilització de la Policia Local per eixugar els comptes municipals a costa de la ciutadania.



Aquesta si és una formula magistral de fer caixa..... no creieu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada