diumenge, 13 de juny del 2010

Una nova etapa




ICV de Castellar del Vallès fa temps que va encetar una nova etapa amb la perspectiva de les properes eleccions municipals del 2011. Després d’un procés d’autoafirmació he decidit presentar-me a encapçalar la candidatura d’ICV al nostre municipi.

Ho faig amb il•lusió, responsabilitat i amb la voluntat de compartir i liderar el nostre projecte per a Castellar del Vallès. I ho faig amb el convenciment que avui ICV és el projecte polític imprescindible per transformant el nostre municipi, un municipi , més just i ecològicament sostenible, especialment en aquest context de greu crisi econòmica que estem vivint.

Sóc conscient que els reptes per a Castellar són reptes prou diferents als de tan sols fa tres anys. Aquests nous reptes necessiten d’un nou diagnòstic i noves respostes. És aquí on la nostra proposta és més vigent que mai.

Tenim per endavant una tasca molt complicada, transformar el nostre municipi, amb més amb polítiques socials, ecològiques i fiscals més justes per a tothom, tenim molt present la situació de crisi econòmica que estem patint. Perquè les persones són al centre de les nostres conviccions.
Sóc coneixedora de la situació econòmico-financera del nostre Ajuntament, un llegat d’aquest actual equip de govern que de ben segur marcarà tota la propera legislatura. Però aquest fet no ens ha de deixar de pensar que podem aconseguir noves propostes concretes per reactivar la nostra economia i sanejar les nostres malmeses arques municipals. Ara més que mai hem de posar en valor la manera honrada i diferent de fer política.
Per aquests motius he acceptat afrontar t aquest repte perquè sé que, tots aquells que m’acompanyen compartim el mateix objectiu: treballar amb il•lusió per encarar els reptes de futur pel nostre poble.
Compto amb tots i totes vosaltres,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada