dimecres, 1 de desembre del 2010

El futur a Castellar no està escrit!


Abans de res, cal felicitar a la federació nacionalista i al proper president de la Generalitat per la seva victòria indiscutible el 28 de novembre. No cal dir que la crisi econòmica ha colpejat en la situació econòmica de moltes famílies i en l’estat d’ànim de la ciutadania i ha fet que miressin cap al centre dreta per cercar les solucions davant un PSC que ha donat per perdudes les eleccions en plena campanya i que ha renegat dels avanços socials d'aquests darrers anys.

Des d’ICV agraïm el recolzament de la gent que de entre totes les opcions han escollit la nostra, perquè sense aquesta gent nosaltres no seriem rés. La gent està passant temps difícils i complicats i per a nosaltres això és el més important, perquè els resultats electorals ara ja són història. No ens resignem i el nostre verd segueix sent d'esperança perquè malgrat els resultats d'aquestes eleccions el futur no està escrit.

Després dels resultats electorals al Parlament de Catalunya , ara més que mai ICV ha de ser la veu i un referent per a la gent d’esquerres, lluitant per evitar retallades socials i retrocessos ambientals i treballar per una sortida de la crisi, justa i solidària.

Jo no em resigno, i si ningú més no ho vol fer, i estic parlant per tots i totes aquelles que han confiat amb nosaltres a Castellar i d’aquells que ara no ens han donat suport , treballaré d’aquí a les properes eleccions municipals per a construir aquest projecte d'esquerres i ecologista , que és l'únic que m'il•lusiona, que em dóna esperança, i que pot fer que Castellar surti d’aquest pou d'una forma més justa i social.

D’aquí al 22 de maig, data en la qual es celebraran les properes eleccions municipals hem de ser capaços de cercar el màxim de recolzaments i complicitats amb la finalitat d'aconseguir una representació suficient per tal de poder incidir en el proper govern municipal. Ara més que mai sé que som una aposta de futur sincera, responsable, i amb propostes realitzables per a Castellar.

Ens queda molt poc temps, però que ningú tingui cap dubte que seguirem treballant des de la coherència, la honestedat i la responsabilitat que ens caracteritza.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada