dimarts, 14 de desembre del 2010

L'aparell comunicatiu de l'Ajuntament té un cost de 42,23 euros a l'any per família




L’aparell comunicatiu de l’Ajuntament de Castellar surt molt car a tots els castellarencs, en canvi el nostre equip de govern està encantat de tenir uns mitjans de propaganda gratuïts, tant Radio Castellar com L’Actual , i que tot i estar en una situació més que delicada econòmicament parlant, segueixen apostant per mantenir un model comunicatiu que està malbaratant els diners dels contribuents.

Mentres els ciutadans pensen que reben gratuïtament el butlletí setmanal l’Actual i escolten Radio Castellar sense cap tipus de cost, rés més lluny de la realitat, l’aparell comunicatiu del PSC té un cost de 42,23 per cada família a l'any.

De ben segur molts ciutadans renunciarien a poder tenir el pamflet socialista anomenat l’Actual cada setmana a la porta del mercat o als punts de distribució i en contrapartida alleugerar significativament algun tribut o impost municipal. Però d’ençà dels resultats electorals al Parlament de Catalunya on el PSC ha patit una de les patacades més grans de la seva història, ara no més els queda mantenir la quota de poder municipalista i de ben segur l’aparell comunicatiu del PSC amb un cost de 398.718 euros a l’any que paguem tots els contribuents pensa que els hi farà servei.

Som els primers que sempre hem titllat d’inútil el fet de que setmanalment el PSC es vanaglorií amb el seu planfet de la seva obra de govern, i que no renuncies a un dispendi econòmic com es mantenir aquesta estructura comunicativa.

Temps al temps...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada