dilluns, 7 de febrer del 2011

Benvolgut/da ciutadà/na


M'adreço a vostè per fer-vos partícips de la il•lusió que em fa tant el projecte que ICV vol desenvolupar a Castellar del Vallès com el fet de ser qui l’encapçala. Sé que la cursa fins a les eleccions municipals serà llarga i difícil, plena d’entrebancs i dificultats. Segurament pagaré un cert preu per la meva inexperiència política en l’àmbit institucional , però em sento segura i, sobretot, sé del cert que compto amb un bon equip de persones que m’aporten tota l’experiència i professionalitat per tirar endavant aquest repte.
Els propers quatre anys seran claus pel futur del nostre municipi i no convé repetir les receptes de sempre. Des de la nostra organització pensem que aquesta crisi econòmica, social i institucional que maltracta els més febles ha de ser resposta pel nostre ajuntament des de l'austeritat i el compromís amb els serveis públics de qualitat.

Només amb una gestió des de l'austeritat, el rigor i la transparència podrem garantir un ajuntament que pugui fer front als requeriments de qui viu i treballa a Castellar de forma sostenible en el temps. És per aquest motiu que hem de disminuir el deute de la nostra corporació ( 23,44 milions d’euros) i, també, acabar amb les pràctiques de contractació de personal i d'externalització de serveis més basades en el clientelisme que en el mèrit i la vocació de servei públic, de la mateixa forma que cal prioritzar la despesa pública fugint de la despesa sumptuòria lligada a la propaganda i l'autocomplaença. També cal fer un pas ferm per una política fiscal més justa i progressiva, amb les limitacions que te un consistori, i alhora deixant de ser, com ho som en l'actualitat, un dels municipis del Vallès Occidental amb la càrrega impositiva més alta.

Els reptes que hem d'afrontar en els propers anys a Castellar del Vallès són molts i de gran transcendència. De forma honesta i humil us proposem construir entre tots i totes un municipi més just socialment i més respectuós amb el medi ambient, perquè els nostres fills i filles rebin un millor llegat. Aquest municipi l'hem de dissenyar junts, amb diàleg i implicació comunitària, posant l'interès general del nostre municipi per davant d'altres interessos.

Aquesta és la nostra proposta, la proposta d'ICV, una proposta des dels valors de l'esquerra verda nacional. En les properes eleccions ens juguem el futur del nostre municipi i aquest futur està en les teves mans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada