divendres, 4 de febrer del 2011

Un cop de mà als aturats/es



La taxa d’atur a Castellar ha augmentat al mes de gener, un 3,9%. Això vol dir 69 nous aturats. 69 nous drames personals i familiars.La taxa de desocupació es situa al 14,7%, el que significa que hores d’ara hi ha 1807 aturats al municipi.

Ràpidament busco a veure què hi té a dir Joan Creus, regidor d'Ocupació i Promoció Econòmica com a responsable dels temes de treball a Castellar. No pot viure alie a una dura realitat que és la suma avui de 1807 aturats a Castellarl. Joan Creus segur que ja ha expressat la seva opinió; haurà donat la seva explicació a través de les xarxes socials, en aquest cas a través del seu blog, I sí; ja deixat un post molt explicatiu davant aquesta mala noticia, doncs davant aquesta nefasta noticia ens convida a relaxar-nos amb PJ Harvey a Barcelona i ens confirma la seva asistencia al Primavera Sound, sense cap tipus de dubte molt llarg se’ls hi farà l’espera a aquests 1807 aturats a que arribi la primavera. ( una petita adaptació al que avui publica el Sabadell ha de canviar, sembla mentirà però val en aquest cas per aquest dos municipis/ciutat on governen els socialistes).

Vist que no fa cap aportació amb cara i ulls des de la meva petita modestia informo com ja ho vaig fer l’any passat que ja està obert Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) juntament amb els ajuntaments de la província i la Diputació de Barcelona han convocat el procés selectiu per fer la contractació de 192 persones que treballaran com a informadors i vigilants de les zones forestals de les comarques de Barcelona en el marc de la campanya de prevenció d'incendis de l'estiu 2011.Aquesta contractació està emmarcada en el Pla d'Informació i Vigilància contra els incendis Forestals de les comarques de Barcelona.
La presentació de les sol•licituds s'haurà de fer a l'Ajuntament o a l'ADF del municipi triat en primera opció, fins al dia 18 de febrer. Per veure el detall dels requisits podeu fer clic en aquest enllaç.CALENDARI PROCÉS SELECTIU

• 3-18 febrer: presentació d'instàncies
• A partir del 14 de març: Llistat de persones admeses i excloses
• 22 al 24 de març: Proves de selecció
• A partir del 4 de maig: Resultats provisionals de la selecció
• A partir del 18 de maig: Resultats definitius de la selecció
• Del 5 de maig al 3 de juny: Formació en línia
• 13 i 14 de juny: Formació presencial
• 15 de juny: Inici de la campanya

I tot just que avui comenta dita campanya la nostra Web Municipal( apartat treballar) i l’Actual edició paper i web, davant unes taxes d’atur d’un 14,7%, la nostra corporació mostra una vegada més desídia informativa cap a un no menyspreable nombre d’aturats i es permet el luxe de no informar . M’agradaria fer-li saber al senyor Ignasi que ajuntaments com Alella, Radadell , Santa Barbara del Grau, Sant Joan de Vilatorrada, Tordera, Sant Vicenç de Montalt, entra d’altres han penjat aquesta oferta d’ocupació a les seves pàgines web a fi d’informar a la ciutadania d’aquest procés de selecció que pot comportar uns ingressos per tota la campanya d’uns 2900 euros, un import ni molt menys menyspreable en els temps que corren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada