divendres, 19 d’octubre del 2012

ICV es congratula que el PSC presenti una moció al ple de novembre sobre el dret a decidir


Pels ecosocialistes Catalunya ha d’iniciar una nova etapa basada “en el dret de decidir” i “constata la necessitat que el poble de Catalunya pugui determinar lliurement i democràticament el seu futur col·lectiu.”

 
 
Per ICV la centralitat política avui a Catalunya està en el catalanisme d’esquerres  i en l’exercici del Dret a decidir  i  que el poble de Catalunya pugui determinar lliurement i democràticament el seu futur col·lectiu. Fer bandera en contra,  avui és situar-se amb el PP i en contra de la voluntat majoritària de la ciutadania a Catalunya.

 
Els ecosocialistes es congratulen que el PSC de Castellar trenqui amb els postulats i manifestacions  de destacats militants del PSOE, com els darrers de Felipe Gonzàlez, Patxi López, José Bono o Joaquín Leguina, és evident que des de Catalunya, els socialistes no es poden sentir representats de cap manera per les seves idees i per aquest partit del qual n’estan federats.

 
En aquest sentit instem   que des del PSC de Castellar es faci saber del resultat de dita moció al candidat a la Presidència pel PSC  el Sr. Pere Navarro per fer-li saber que l’aposta per federalisme, ni que fos asimètric, que ell defensa ja ha  fracassat abans d’iniciar-se ; cal que el PSC tingui present s’ha iniciat a Catalunya una nova etapa política, en que tots els partits d’esquerres  han de lluitar i defensar  els drets socials , laborals  ,  en defensa de la cohesió social com sempre ho han fet , però sense oblidar ni un instant els drets nacionals.

 
D’altra banda ICV creu que Catalunya necessita una esquerra amb les idees clares i amb voluntat de construir una alternativa, cosa que a hores d’ara el PSC està obviant, un exemple és l’abstenció del PSC de Terrassa amb el seu Alcalde i candidat a la Presidència el Sr. Pere Navarro a la moció que varen presentar CiU i ICV-EUiA sobre el dret a decidir.

 
Per ICV el PSC ja arribà tard sobre la seva manifestació oberta sobre aquest exercici legítim , esperant que la defensa de l’inmmobilisme d’Estat Autonòmic caduc que alguns membres del seu partit defensen no els duguin a alinear-se amb els mateixos postulats que defensa el PP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada