dissabte, 6 d’octubre del 2012

ICV reclama un pla d’actuació urgent davant la degradació que pateix la Plaça Catalunya




Els ecosocialistes reclamem que s’inclogui un projecte per a la millora i manteniment de la Plaça Catalunya en  el  programa d’inversions de la Diputació de Barcelona que té previst per a Castellar i que suposaran una inversió de prop d’un milió i mig d’euros.

 

El responsable dels ecosocialistes a Castellar, Daniel Martínez , ha declarat " de lògiques les reclamacions que ens han fet arribar els veïns de la zona de la Plaça  Catalunya, davant de la lamentable situació en que es troba aquest recinte.

 
Per ICV,  el Parc Catalunya ,està  immers en un procés de degradació que no s’atura,  , podem comprovar com desprès de quasi dos anys de la remodelació parcial que  es va visualitzar amb  la instal·lació de jocs infantils aquests  estan es un estat lamentable de neteja i manteniment,  amb el sortidor d’aigua infantil que roman fora de servei des de fa quasi un any, i tots els jocs ple de pintades , i mancats de manteniment.

 
Respecte a la bassa amb el seu element més emblemàtic amb l'escultura del castellarenc Joan Coderch, segueix sense aigua des del passat mes de juny quan a conseqüència d’una bretolada la nit de Sant Joan   l’explosió d’un petard col·locat en la maquinària de recirculació la va deixar innoperativa, i es tindré que buidar, ara després de tres mesos la seva deixadesa és total.

ICV  ha vol recordar que  en repetides ocasions ha denunciat l'estat lamentable en que es troba el Parc Catalunya. A hores d'ara l'estat de "cutredat" en que es troba, brut, , ple de pintades i d'excrements de gossos , amb la sensació de d'escurament i de desinterès, no es pot acceptar de cap de les maneres en un espai tant emblemàtic del municipi i on diàriament es concentren centenars  de ciutadans que veuen com allò  hauria de ser com  un eix  d’articulació de les zones verdes del municipi , es va degradant dia a dia.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada