dijous, 25 d’octubre del 2012

ICV insta a l’ajuntament a comptar amb els aturats/es per fer d’enllaç entre l’Administració i les meses a les eleccions del 25N


L’actual situació de crisi econòmica que afecta a molts ciutadans de Castellar fa necessari que el govern municipal decideixi  comptar amb persones que estiguin en atur i que no rebin prestació econòmica per formar part dels representants públics en els comicis autonòmics que es celebren el 25 de novembre.

Els ecosocialistes reclamen a la corporació que les persones a l'atur del municipi pugin ser representants de l’Administració a les properes eleccions autonòmiques, per realitzar les tasques encomanades durant tota la jornada electoral, cal fes esment que els ciutadans  perceben una retribució de 120 a 150 euros (amb una retenció d’IRPF del 15%), en funció de les meses que tinguin assignades.

Aquesta figura és l’encarregada de fer de nexe entre l’Administració i els membres de la mesa electoral,  s’encarreguen de transmetre al centre de recollida de la informació les dades de totes les fases del dia de les eleccions: obertura, comunicació de les dades dels membres de les meses electorals, primer i segon avanç de participació i escrutini. Una feina que fins ara desenvolupaven treballadors de l'administració municipal i que creu ICV no hi hauria  cap problema amb el personal de l'administració local perquè es solidaritzin amb les persones que ho estan passant malament. Aquesta és la idea, "ajudar a pal·liar la situació de les famílies que no cobren cap prestació econòmica", ha manifestat Daniel Martinez responsable dels ecosocialistes a Castellar.

En aquest sentit ICV reclama sensibilitat a la corporació davant l’alt nombre d’aturats que hi al municipi, pel tal que aquesta tasca, en la mesura i amb les competències que té encomandes l’ajuntament  pugui alleugerir ni que sigui amb aquesta petita retribució,   les malmeses situacions econòmiques per las que estan passant moltes famílies del municipi.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada