dilluns, 20 de maig del 2013

Els ecosocialistes ens sumen al recent suport dels republicans castellarencs a la connexió de la de la B 124 amb la C 58 mitjançant la Ronda Oest de Sabadell.


ICV es suma a Esquerra Republicana en el seu  suport a la proposta de “Plataforma Sant Julià”

Els ecosocialistes ens sumen al recent suport dels republicans castellarencs a la connexió de la de la B 124 amb la C 58 mitjançant la Ronda Oest de Sabadell.
El vial hauria de connectar el municipi de Castellar del Vallès amb un rotonda a l’alçada de la Torre Turrull fins el terme municipal de Sabadell on mitjançant un túnel obert entre  barris de la Planada del Pintor i Can Deu es connectaria amb la Ronda Oest, sens dubte una traçat “ sostenible i sensat” i amb una viabilitat econòmica possible,  malgrat la situació econòmica actual de la Generalitat de Catalunya.
 
Per ICV aquesta aposta es una  solució  pragmàtiques i  no dogmàtiques als problemes de mobilitat que mateix el nostre municipi així com donar resposta a les  demandes  de les empreses del municipi per una connexió amb l’autopista C-58,  cosa que dinamitzaria el teixit productiu i industrial del nostre municipi ,sent possible buscar un camí entremig entre  la protecció del medi ambient i el desenvolupament econòmic.
 
D’altra banda ICV es congratula que el conseller Vila descarti el polèmic Quart Cinturó i aposti per una ronda del Vallès contradient  el defensat fins ara per CiU,  alineant-se  amb les tesis ambientalistes del territori, tant pert  ICV, ERC i les associacions ambientalistes del Vallès.
Cal fer esment que el conseller Vila demanarà a la ministra de Foment que es reformi el projecte per convertir la B-40 en una ronda del Vallès que respongui al trànsit local i comarcal i descarti la construcció d'una gran autovia de pas, una funció que ja fa l'autopista AP-7.
Malgrat aquest gir important de la posició de CiU respecte aquesta infraestructura, cal advertir que ICV defensarà la fiscalització d’un projecte que ha d’evitar un impacte ambiental negatiu . el respecta a  l’entorn lligant-lo amb la necessitat de connexió de Castellar amb la C58 a fi de donar resposta al trànsit local i comarcal.
Des de la secció local d’ICV volem fer esment que farem arribar el nostre suport tant a la Plataforma,  així com a endegar els contactes comarcalment  necessaris per tal que rebi el suport del nostre grup  parlamentari.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada