dijous, 11 de juliol del 2013

La desída de l'Ajuntament força a l'AMPA de l’escola Joan Blanquer fer pública la seva queixa






Benvolguts/des,
Us trameto un resum de la informació del tema de la parada de la Vallesana.

Actualment hi ha una parada d’autobús just davant de la nostra escola, al C/ Jaume I amb Ripollet.
Els veïns i l’escola Joan Blanquer han fet reiterades queixes per les molèsties que suposa tenir una parada de Vallesana en una zona com aquesta, protegida acústicament en el Pla de Mobilitat, aprovat pel mateix Alcalde.

 L’Ajuntament va fer la petició als Serveis  de Territori i Sostenibilitat de Barcelona demanant-ne la supressió. Evidentment, no es pot suprimir la parada però des de Barcelona ens diuen que sí es pot reubicar-la. Des d’aleshores ha estat un ‘viacrucis’.  L’Ajuntament diu constantment que és una decisió de Barcelona, quan a nosaltres ens diuen que només ens neguen anul·lar una parada, però no a reubicar-la.
Al llarg dels mesos abril, maig i juny ens hem posat en contacte amb el Sr. Ignasi per arribar a una solució. Des de la direcció de l’escola Joan Blanquer ens comentaven  que no els contesten els correus electrònics. Ens hem vist forçats des de l’AMPA a tornar a intervenir. En assemblea hem decidit posar missatges al seu Facebook i fer pressió mediàtica. Veient que només té bones paraules però no accions, el següent pas ha estat posar-nos en contacte amb tots els partits polítics i fer-ne ressò. I si així i tot, no ens cita i no aconseguim poder resoldre-ho, l’assemblea té altres mesures de pressió previstes.
És realment lamentable que un fet aparentment senzill, s’hagi convertit en un problema que té tot un veïnat i tota una comunitat educativa cansada i enfurismada al veure que no sembla haver cap voluntat per part de l’Ajuntament per posar-hi remei.
Esperem que vosaltres sapigueu fer allò que nosaltres no hem aconseguit fer.
Atentament,
AMPA Joan Blanquer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada