diumenge, 26 de gener del 2014

Les ‘bones dades’ del Govern del PP: Més aturats, més precarietat i menys drets


l'Enquesta de Població Activa, -EPA-, d’aquest  mes  de gener ha vingut a desmentir l'optimisme o la falsedat d'un Executiu que, després de conèixer que la taxa d'atur se situa per sobre del 26%, encara té la barra d'afirmar que les dades resulten positives i d'elles es pot deduir una millora econòmica. Malgrat el nombre d'aturats superi la dramàtica  xifra de 5.77 milions de persones sense ocupació i que el nombre de llars amb tots els seus membres en atur pugi a un 1.36%, fins als 1.832.300, simplement repugnant.

El que si varen fer meticulosament es rentar els cervells de molts ignorants treballadors i treballadores que van tenir la ingenuïtat, o bona fe, de vota a Rajoy  convençuts que tot just  arribar a la Moncloa acabaria amb el problema de l’atur . Així m’ho va fer saber, una despistada dependenta de roba , que defensava amb entusiasme  la idea que Rajoy i que  la seva colla pessigolla  portarien a aquest país la prosperitat. Avui, aquesta ingènua treballadora ha anat a engrossir les xifres de l'atur,  i ha encara no es pot creure com va ser tant tonta  de creure en la dreta d’aquest país.


Però no solament ha crescut l'atur dramàticament, sinó que, amb les “reformes” laborals d'aquest Govern, que no són reformes sinó retallades de drets, la precarietat laboral va augmentar el 0.4%, atès que en el passat trimestre, l'últim de 2013, van trobar treball temporal 15.300 persones, en tant s'anaven a l'atur 179.000 contractats fixos. Tot un assoliment en matèria d'ocupació per part del liberalisme econòmic del PP.


Però us prego que abans de fer balanç sobre allò  que reflecteixen las dades de l’EPA tingueu en consideració les observacions d’alguns regidors populars que caminen pel món de la política, i exemples tenim també a Castellar sobre el fet que no posen en dubte que tot va  estupendament, el país està sortint de la crisi; que anem a tota velocitat i pel bon camí, en la sortida del túnel econòmic al final del qual, segons els dirigents del PP, brilla esplendorosa llum de la felicitat global.

O sigui que igual em prenc el consell del regidor Victor Martos sobre el fet que l’únic que fem l’esquerra és “joder” al que governa i agitar els carrers quan mana  la “dreta” cosa que li provoca una  indignació total. Potser el que tindríem que fer la gent d’esquerres ( rojos,  separatistas y bolcheviques) és acceptar que el seu partit va guanyar per majoria absoluta sota engany,  i per la qual cosa ens hem de menjar un any de retallades de drets i llibertats, de corrupció,  acceptant de bon grat  que  les classes privilegiades, les mateixes que oprimeixen, retallin i robin.

I recordeu que sinó encara no penseu com ell, el problema és que de ben segur malgrat no tingueu coneixement sou aliats d’ETA.

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada