dissabte, 3 d’octubre del 2009

ERO AL PSC DE CASTELLAR




L'Ajuntament de Barcelona governat pel PSC ja ha anunciat que no apujarà pràcticament cap de les taxes i ordenances municipals per fer front a la crisi econòmica el proper exercici. Cosa que pel que podem deduir de la nota a l’Actual del passat 10 de setembre del regidor de l’Àrea Econòmica el Sr. Oscar Lomas no passarà a Castellar, on ja ens avisen que hi haurà increment d’impostos pel proper any, o en cas contrari manifesta “tindrem serioses dificultats per finançar alguns serveis”

Només ens cal aquesta mesura a sumar a l’increment d’impostos que ens ha obsequiat el govern socialista del senyor Zapatero, volem fer-li saber al Sr. Lomas que hi ha classes mitges que arriben molt justament a fi de mes, hi ha sectors de les classes mitges que ja estan fent mans i mànigues per poder fins i tot pagar els subministres bàsics com llum, gas, aigua, amb la qual cosa no es pot pensar que les classes mitges estan en una bombolla i que no estan patint la crisi, sense parlar dels quasi 1800 aturats que té actualment Castellar.
L’experiència et diu que, molts municipis , quan s’han baixat impostos s’ha reactivat el teixit econòmic local. Que hi ha manca de diners ? És obvi. Però també és legítim que ens puguem preguntar com hem arribat a això, si els diners que s'han invertit han estat ben invertits. Ara no ens demani a tota la ciutadania un sobre esforç fiscal, amb l’amenaça de que si no hi ha més ingressos perillaran serveis municipals, no demani als 1800 aturats aquest esforç, o a totes de famílies mileuristes que hi ha al municipi, o a les famílies amb un membre o tots dos a l’atur sense cap tipus de prestació, no ho faci perquè no trobarà resposta.
És molt facil parlar de demanar un cop de ma fiscalment parlant des de la posició d’un polític com vostè amb una assignació de 50.000 euros l’any, o des de l’equip de govern amb unes assignacions que superen els 318.000 entre 10 regidors, potser i reprenen el tema que vostè feia esment en el seu article sobre els ERO’s a les corporacions, caldria plantejar un ERO, si però a aquest equip de govern i fer passar a tots els regidors d’aquest equip de govern amb el salari mínim interprofessional a veure si llavors parlarien des de la llunyania que ho fan ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada