dissabte, 18 de setembre del 2010

Alicia Sánchez Camacho la nova "Le Pen" a la espanyola


Camacho la lider del PP català en la seva visita a Badalona s'ha tret la careta de pseudoliberal. Ja no pot enganyar a ningú. El PP expressa la carronya, expressa jugar amb els drets de la gent, i expressa el fomentar l'odi entre els ciutadans de Catalunya per treure vots, arran de la visita d’aquesta ” senyora” a barris amb romanesos a Badalona acompanyada per l'eurodiputada francesa Marie Therese Sánchez-Schmid, del partit del president Nicolas Sarkozy.

Volem retreure al PP que amb actes com el qual ha organitzat a Badalona no contribueix a solucionar els problemes que pugui tenir la societat en la relació a la immigració, sinó que el que aporta és una accentuació dels conflictes sol per tractar de treure rèdits electorals en els comicis de novembre.

Ningú és pot enganyar que França està "incomplint la legalitat" amb l'expulsió de ciutadans romanesos que ha impulsat Sarkozy, veien tot el que ha passat i la manca de suport del president Zapatero a la comissària europea que va criticar els postulats del president francès, una vegada més veiem la deriva cap a la dreta del president español i dels socialistes els qual encapçala.

Nosaltres coincidim amb la comissària en què el que s'està fent amb els romanesos a França és una "deportació", "El senyor Sarkozy està deportant a persones en funció de la raça, i això és propi d'altres règims i no d'un règim democràtica del segle XXI". Davant de tot el que està succeint, és patètic el paper del president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ja que s’ha visualitzat que ha tingut una reacció "inadmissible i intolerable de complicitat" amb el projecte de Sarkozy.

És impropi d'un partit que diu ser socialdemòcrata com el PSOE que no defensi els drets fonamentals de la persones que viuen en la Unió Europea. Això significa que Zapatero està cada vegada més lligat de mans en l'àmbit internacional i s’allunya cada vegada més del progressisme que tant defensa.

M'agradaria a nivell local veure aprovada una moció en repulsa de la política d'immigració de l'estat francés, i suport a la comisària de Justicia, Viviane Reding, critica amb amb la política del Sr. Sarkozy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada