diumenge, 5 de setembre del 2010

Els negocis del PSC




El dia 22 de juliol de 2008 fruit d'un acord entre l'Ajuntament de Castellar del Vallès i l'empresa Openservice, es van instal•lar set màquines expenedores de productes de primera necessitat i d'utilització freqüent a diferents espais de la via pública. Els dispensadors, que segons es vanagloriava l’ajuntament tenien que funcionar les 24 hores del dia, i posaven a a disposició dels vianants una varietat àmplia d'articles de diferents sectors de consum: productes de parafarmàcia, dietètica, nutrició, higiene personal, cosmètica, higiene o protecció sexual. L’ajuntament va col•locar dits dispensadors en punts d'afluència com la plaça de Catalunya (a la cantonada dels carrers de Prat de la Riba i Jaume I), al carrer Antoni Parramon (a prop del Viena), el carrer Portugal (tocant a l'Espai Tolrà), el camp de futbol (entre els carrers de Tarragona i Suïssa), plaça de davant de l'IES Puig de la Creu, la plaça del Calissó i el Pavelló de Puigverd. Segons feia saber l’ajuntament la seva posada en funcionament tenia que suposar uns ingressos extraordinaris per les arques municipals, ja que l'empresa i l'Ajuntament tenien que explotar conjuntament la publicitat comercial d'aquestes màquines.
Però l’ajuntament va modificar el contracte amb dita empresa, sent l’ajuntament qui es feia càrrec de la publicitat a través de Digues.com, i abonant a la concessionària en concepte de publicitat 430 €/any i màquina, amb un total de 3.440 euros l’any. però vist l’estat deplorable d’aquestes expenedores ( ja que des de fa mesos estant fora de servei , i sense publicitat des de fa quasi mig any), aquestes s’han convertit en un simple obstacle pels vianants, i que a sobre ens costa diners.
Per més “INRI” el nostre equip de govern amb aquest nefast negoci es penjava una etiqueta ètica, afirmar que el 0,7% dels ingressos generats per la venda de productes d'aquests dispensadors automàtics es destinarien a l'Obra Social Benèfica. M’agradaria saber quin import ha rebut dita obra Social per aquest concepte? Algú ens ho pot dir? . En aquest equip de govern hi ha algú que assumeixi responsabilitats de tot aquest desgavell? Diuen que qui calla atorga, ara exigim que es depurin responsabilitats sobre aquest nefast negoci per a l’Ajuntament, i que no sigui el ciutadà de a peu el qui acabi pagant, els “contes de la lletera” de cert regidor de torn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada