dimecres, 29 de setembre del 2010

ICV, sorpresos per la doble moral del PSC en polítiques d'igualtat


publicat e.noticies

El grup ecosocialista no entén les sortides de to d'un regidor del PSC de Castellar, que en el seu bloc qualifica de 'madame' a la cap de llista per ICV-EUiA de Castellar, Eva Clariana, arran d'una denuncia contra la difusió de publicitat sexista en espais municipals de Castellar

Els anuncis d'un prostíbul en dues minideixalleries de Castellar han portat cua. L'agrupació local d'ICV Castellar va denunciar públicament dilluns passat la inserció publicitària al considerar que discriminava a les dones. Dos dies més tard, el govern municipal procedia a retirar els anuncis del prostíbul, fet que va ser celebrat per ICV i Dones amb Iniciativa.

L'alcalde de Sabadell, Paco Bustos (PSC), s'havia sumat dimarts a la demanda de retirar els anuncis del prostíbul, que utilitzava el nom de Sabadell per promocionar-se, al•legant però que embrutaven el nom de la ciutat. L'últim capítol de la història l'ha escrit el també socialista Pepe González , regidor de comunicació de Castellar, que en el seu bloc titlla de madame a la cap de llista de Castellar per ICV-EUiA, Eva Clariana, i atribueix la denuncia a «excrements mentals».

Des d'ICV es vol fer palès ara la doble moral del PSC en polítiques d'Igualtat. Per una banda crea una regidoria de Polítiques d'Igualtat a Castellar i per l'altra permet la difusió d'anuncis vexatoris per a la dona. Al mateix temps, ICV lamenta les sortides de to del regidor González. Sorprèn que l'únic argument utilitzat des del PSC per demanar-ne la retirada obeeixi a una qüestió d'imatge i no al contingut dels anuncis. El grup ecosocialista està a l'espera d'explicacions públiques per part de la regidora de polítiques d'Igualtat, Mercè Giménez, i insisteix en la necessitat de prendre mesures perquè no es repeteixin fets similars.


ICV Castellar del Vallès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada