dimecres, 14 d’abril del 2010

En la champions league dels més endeutats


Sembla ser que avui dia 14 d’abril el Sr. Pere J. Bratchfield, expert reconegut en morosologia, realitzarà una conferència al Centre de Serveis sobre La gestió del crèdit i cobraments en l’actual crisi . No sabem si el Sr. Pere J. Bratchfield, ha acceptat la invitació per part del nostre ajuntament, advertit del deute que té contret el nostre consistori, a través de crèdits financers.

Cal dir que el deute públic per habitant de l'Ajuntament de Castellar del Valès supera el de Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Terrassa, Sabadell, Viladecans.
D'aquesta manera, Castellar del Vallès entra al poc selecte club de les municipis amb un endeutament superior als mil euros per habitant.

Pel qui encara no s’ho cregui l’ajuntament de Castellar del Vallès té un deute de 23,44 milions d’euros , afegint que aquestes dades no inclouen el deute comercial de les entitats locals sinó només el deute contret a través de crèdits financers, valors de renda fixa i préstecs o crèdits transferits a tercers, o sigui que podriem estar parlant d’una quantitat molt superior.

Esperem que el nostre regidor Sr. Joan Creus, Regidor de promoció econòmica i ocupació prengui bona nota i molts apunts , ja que el 2011 no duu bones perspectives , finalitzen els plans d’estímuls i amb l’afegit que gran part dels municipis tindran que retornar a l'estat lliuraments a compte que aquest va realitzar en el seu dia per a suavitzar la caiguda d’ingressos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada