dijous, 22 d’abril del 2010

Reflexió, Recomanació, Advertiment...



1.- Reflexió: Fa tres anys que el tàndem (Alcalde oficial i alcalde a l’ombra) , en forma de plaga distorsionadora de la realitat, governa els destins del nostre municipi. Seria hora que comencessin a governar amb participació, transparència i respecte per la ciutadania.


2.- Recomanació: Sí el tàndem , malgrat càrrecs de confiança, contractacions de personal de consciència comprada i d’altres nomenaments “a dit”, es veu incapacitat per il·lusionar el nostre municipi i les seves persones a base de propostes de futur i positives, d'altres estem disposats a agafar-los el relleu i donar una nova empenta al nostre poble.

3.- Advertiment: El veïnat del nostre poble, afortunadament, ha demostrat sempre capacitat d’anàlisi i crítica per saber distingir entre realitat i falses promeses.

L’enèmic a batre és tothom qui no pensi com ells , o sigui a hores d’ara gran part de la ciutadania de Castellar . Podríem, fer un llistat de temes i qüestions on l’equip de govern municipal (el tàndem) es refugia en la cantarella “anti aquells qui no pensen com nosaltres”, en comptes de donar explicacions de la seva absoluta ineptitud : la irresponsabilitat en la gestió econòmica de l’Ajuntament, el manicomial, incoherent i irregular error de 3000 metres quadrats a l’hora de planificar sòl per a un equipament educatiu, la perversa politització dels mitjans de comunicació locals, la política d’endollisme en l’àrea de personal a la casa gran, les esperpentiques externalitzacions i privatitzacions de serveis públics a amics i militants.

Finalment, i basant-nos en la història recent del nostre municipi, qui es creu que el PSC pot canviar costums, hàbits o idiosincràsia ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada