dijous, 15 d’abril del 2010

Qui neteja?????


Una de les coses que faig cada dijous a la tarda es baixar-me l’última edició del 7 Dies Vallès que està penjat a la seva pàgina web, tot fullejant aquest mitjà, veig una carta d’uns usuaris que practiquen ioga al Casal Catalunya on fan sessions de Biodansa, manifestant la seva queixa per que dita sala és bruta, tal com si no s’hagués netejat en molts dies.Sembla ser que amb l’agreujant que en aquestes sessions els usuaris van descalços i s’asseuen a terra, sense dubte una situació d’insalubritat totalment legitima a denunciar.

Davant d’aquest fet podrien responsabilitzar a l’empresa adjudicatària Clece que és qui té la concessió de la neteja dels espais municipals, una concessió que va ser atorgada pels socialistes de Castellar per un import de 592.027 euros a l'any, però també la negligent acció de qui ha de vetllar pel compliment del contracte .

Ja hem denunciat més d’una vegada a aquesta empresa anomenada Clece, per la seva política de restricció de les condicions laborals de les seves treballadores, així com la política de substitucions i política salarial.

Als ulls d’aquest usuaris ja no es pot amagar l'evidència dels problemes amb la neteja en els edificis públics. És evident que s'han de buscar solucions i aquestes passen per denunciar a l'empresa de la contracta de neteja, però també s'han de demanar responsabilitats als gestors muncipals per no fer front al problema i deixar que aquest es faci cada cop més gran i acabi costant diners als ciutadans i ciutadanes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada