dilluns, 15 de novembre del 2010

ICV intentarà fer “girar” a l'esquerra les ordenances 2011


El proper any els ciutadans/es de Castellar del Vallès arran l’aprovació inicial de les ordenances fiscals aprovades pel PSC, patiran un increment dels impostos i taxes del 2,4%. Un increment abusiu que aconsegueix ofegar encara més l'economia familiar de les classes mitjanes , dels més necessitats, dels pensionistes amb rendes més baixes i que se ha de sumar a les dades dramàtiques d'atur de Castellar (1800 aturats) i a mesures injustes com la rebaixa de salaris públics, congelació de pensions, pujada de l'IVA etc, mesures que afecten a gran part de la ciutadania del nostre municipi.

És per aquests motius que des d’ICV ens veiem amb l'obligació d'exigir la congelació de la imposició local pel proper exercici, així com l’elaboració d’una ordenança reguladora de subvencions per l’habitatge a fi que col•lectius amb una situació de vulnerabilitat puguin accedir-hi. Per aquest motiu, formularem una sèrie de propostes per alleugerir la càrrega tributària que suporten els ciutadans de Castellar, derivada de la imposició dels tributs locals.

En aquest sentit reclamarem a tots els grups de l’oposició l’elaboració d’una ordenança general de subvencions a l’habitatge per tal que tant joves menors de 35 anys, famílies monoparentals , persones amb grau de dependència II i III, pensionistes amb rendes baixes se’n puguin acollir.
Amb aquesta mesura intentarem posar seny a la pressió fiscal endegada i aprovades per l’equip de govern amb l’abstenció de la resta de grups a l’oposició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada