divendres, 21 de maig del 2010

Montilla admet que haurà de"reprogramar el ritme i el calendari" d'obra pública, Castellar patirà aquesta reprogramació en el calendari d'execucions?

Sembla ser que ja hi ha membres de l’equip de govern que s’han llençat a la piscina anunciant una sèrie d’inversions per a Castellar , però ara el Senyor Montilla diu que s’hauran de reprogramar els calendaris d’execució. El que ens sobte és el silenci per part de l’equip de govern per tal que ens faci saber si les inversions previstes pel nostre municipi patiran algun retard en la seva execució.

La Generalitat semblava que volia aprovar imminentment l’estudi informatiu de l’arribada dels FGC Castellar Aquest projecte havia de suposar una inversió de més de 300 milions d’euros. Tot seguit es té previst el desdoblament de la carretera B-124, que segons en roda de premsa pel DPTOP abans del anunci de mesures d’austeritat anunciades pel govern socialista va anunciar que s’impulsaria. Per últim, les obres de construcció de la ronda oest de Sabadell que haurien de permetre’ns en un futur poder accedir directament a la C-58 sense haver de creuar Sabadell, i que tampoc sabem quin serà ara el seu nou calendari en el cas que hagi modificacions. Molts dubtes i cap resposta........

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada