dissabte, 8 de maig del 2010

Rialles passant per caixa


La setmana passada varem poder gaudir d’una altra Setmana del Pallasso, una bona iniciativa per dinamitzar la vida cultural de Castellar , però el que ens sobte, és el gran nombre d’espectacles de sala, això no implicaria res si no fos per l’import que el nostre ajuntament va fer pagar per gaudir d’aquests espectacles, una mitjana de 5 euros pels que es van realitzar a la Sala Blava o Auditori, i fins a 10 euros per dos espectacles en concret “ Penelope i Post-Classic”.

La diferència amb d’altres ofertes sobre els mateixos espectacles és significativa , a l'Ateneu Popular de 9 Barris van poder veure “Penélope” pagant només 6 euros, nosaltres 10 ( potser el motiu de la poca assistència a aquest espectacle poc més de 100 persones ), per a gaudir de la Companyia Marcel Gros 5 euros, mentres que al Festival internacional de Pallassos de Cornella aquest espectacle va ser gratuït, i per l’espectacle de magia “Flipa” que a la Fira de Titelles de Lleida l’entrada va ser de 3 euros, aquí varem tenir que pagar 5, així podríem continuar.

Potser són petiques quantitats, però davant l’alt nombre de famílies aturades caldria obrir una reflexió al respecte.Veiem necessari universalitzar la cultura, i ajustar a un preu simbòlic les entrades. De ben segur que si es destinessin els 123.683 euros que s’enduen els dos comissaris polítics que té el PSC a nòmina de l’ajuntament, això seria una realitat. Qüestió de prioritats del Sr. Ignasi....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada