dimarts, 25 de maig del 2010

UNA INVESTIGACIÓ NECESSÀRIA, a l'atenció del Sr. Oriol Pujol, portaveu de CiU al Parlament


Com ja sabreu, aquesta setmana, des del Grups Parlamentaris del PSC, ERC, PP a instancies d’ICV s’ha impulsat l’obertura d’una Comissió d’Investigació al Parlament de Catalunya pel presumpte finançament de Convergència Democràtica de Catalunya a través del Palau de la Música així com els fets que se’n poden derivar.

Com va manifestar en el seu dia Oriol Pujol en la seva missiva a crear una comissió d’investigació pels incendis d’Horta de Sant Joan, la nostra també ha estat una decisió meditada i reflexionada, no ha estat una decisió presa en calent. Ha estat una decisió meditada i reflexionada després que els darrers fets denunciats per diversos mitjans de comunicació “fan creïble la possible utilització incorrecte de recursos públics i el possible finançament il•legal d’una força política” i això justifica que el Parlament de Catalunya investigui “dins les seves possibilitats” la realitat d’aquestes acusacions i que els implicats donin explicacions a la ciutadania a través de la institució que representa la sobirania popular.

En el seu dia a CiU no li va semblar bé les explicacions del Govern en el desgraciat afer de l’incèndi d’Horta, ara són nosaltres els que no ens convenç les explicacions o podríem dir el silenci del senyor Artur Mas.

Al juliol de l’any passat , segons vostès el Tripartit es va encarregar de criticar-los i acusar-los d’usar l’incendi amb finalitats electoralistes quan en la compareixença del conseller Saura. I el temps possa a cadascú al seu lloc, ara són vostès que posen el crit al cel i ens acusen del mateix.

Ara és l’ombra del dubte sobre el finançament del seu partit de manera contundent, l’ombra del dubte que les coses no es van fer prou bé o prou coordinadament plana de manera contundent i cal saber què va passar, i on van anar a parar els Diners del Palau. Per evitar, com vostè deia el seu dia que fets com aquests tornin a succeir .Per això és necessària una comissió d’investigació.
Vostè ho entendrà que ara siguem nosaltres que vulguem saber?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada