dissabte, 23 de gener del 2010

Vist-i-plau del PSC


Vist-i-plau del PSC
Segons la convocatòria apareguda al BOE, per tal que un municipi de l'estat acabi acollint el cementiri de residus nuclears és necessària l'aprovació del ple i el vist-i-plau tàcit del govern de la comunitat autònoma. L'executiva de dilluns del PSC va decidir de donar suport a la candidatura asconenca, amb l'argument que es tracta d'una decisió municipal i que el Govern no hi interferirà, segons El País.

Ja es va expressar en aquesta línia el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, qui dimarts va dir: 'Són els ajuntaments els que decideixen si volen acollir el magatzem i la Generalitat té clar que és una competència estatal.'
ERC, Iniciativa i Convergència són contraris al cementiri nuclear. Tots tres van aprovar l'11 de març del 2008 al Parlament una resolució (pdf) mostrant el seu rebuig a la possible instal·lació d'un magatzem temporal centralitzat per a residus nuclears a Catalunya.
Manifestació
Ascó acollirà demà a migdia la manifestació No al cementiri nuclear. Els promotors de la marxa raonen: 'Si és tan bo com diuen, per què ens el regalen? Si són incapaços de controlar les partícules, què faran amb els residus? Ja en tenim prou de tenir tot allò que no vol ningú!'.
Tots contra el cementiri nuclear!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada