dissabte, 30 de gener del 2010

Carta oberta al regidor Pepe González


En les seves mans està que els mitjans de comunicació locals guanyin la credibilitat que han perdut davant els ciutadans. És vosté qui haurà d'optar entre la fidelitat als principis de transparència informativa e independéncia dels seus professionals o fer d'aquests mitjans butlletins d'informació socialista. Vostè haurà de triar entre oferir un servei públic o un servei de propaganda.

També haurà d'optar entre una política laboral digne d'una empresa pública i respectuosa amb l' EBEP ( Estatut Bàsic de l'Empleat Públic) i convocar la nova plaça de cap de la Radio d'acord amb la legislació vigent sota citeris de merit, i capacitat de l'aspirant o deixar que les relacions laborals continuen definides per l'amiguisme, l'arbitrarietat i la prepotència.

Senyor Regidor vosté tampoc podrà aconseguir un bon clima de col.laboració amb la resta de formacions polítiques mentre la corporació, continui transformant allò que hauria d'ésser públic en una cosa al serveis dels seus . Aquesta forma d'actuar, a més de ser inadmissible, li deixarà una herència que haurà d'afrontar.

Com a força política no podem entendre que s'estigi preparant a esquenes de totes les forces vives d'aquest municipi una refinició de les competències i estructura dels mitjans de comunicació, sense negociar-ho amb els sindicats i els treballors afectats. Segur que volen . Es tracta d'un dret que tenen i que voldríem que no se'ls negi com fins ara.

Com ja hem dit públicament, volem pensar que reflexionarà sobre totes les noticies i opinions que s'han publicat d'ença l'anunci de la renúncia del cap de la nostra radio municial , esperem que això soposi que ara s'obre una porta a al dialeg , ja que creiem que les coses han arribat massa lluny. Per aquest motiu, li oferim la nostra col.laboració per treballar a favor d'una ràdio i uns mitjans escrits de qualitat independent i al servei de tots. Una mitjans públics capaços de posar en marxa tot el potencial de la seva plantilla a través d'un deixar fer, amb criteris periodístics i sense intromisions polítiques.

atentament una servidora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada