dilluns, 1 de febrer del 2010

PSC=Servei de col·locació a Castellar


En la teoria de l'evolució de les espècies ja van enunciar, Darwin i Wallace, què, la lluita per l'existència, requereix l'exercici ple de totes les facultats de l'animal per a conservar la pròpia existència i mirar per la prole nou nata, i com no aquí a Castellar la nova formada socialista no es pas una excepció, ara sembla ser que una ciutadana obedient i implacable militant socialista ha guanyat el concurs per a ser la que gestioni el nou Espai Cívic.


Qui no ha fet sacrificis per a situar a la prole en aquesta societat competitiva ? i qui no han deixat a un costat la seva ètica, ideologia i, fins i tot, els seus conceptes morals més profunds amb la condició de facilitar-los el camí?. Quin empresari no col·loca en la seva empresa als seus fills, amics i coneguts ?. Si això és així, i fins a és considerat com un element en la teoria de l'evolució de les espècies, hauria de veure's com natural en l’àmbit de l’empresa privada on els errors comesos en el seu cas per una irresponsabilitat d’elecció, repercutiria en l’àmbit d’una empresa privada on el capital econòmic és privat.

Però del que estem parlant és de l’Administració pública, d’un ens local, que paguem tots els conciutadans . La política per concorre a una plaça de nova creació a l’administració pública ha d'inculcar valors, formació, capacitat i experiència, i optar en primer lloc per la carrera professional o sigui la promoció interna dels seus treballadors, algú n’ha pensat ? I com no optar en termes d'igualtat, mèrit, publicitat i capacitat, però quan es parla d’afiliats socialistes sembla que aquest discurs que en la passada legislatura no deixava de repetir fins a la sacietat el PSC de Castellar ara passa a un segon terme, quan de la prole es tracta, s'opta per
un concurs per la gestió de l'Espai Cívic 2010 dit Centre de Coneixement , i s'adjudica a una afiliada socialista , per cert la publicació de les bases al BOP en unes dates més que sospitoses, tot just un dia abans de les festes de nadal, i amb manca total de publicat en els mitjans públics de desinformació municipals ( l'Actual).

El nostre equip de govern deu pensar, si els empresaris col·loquen en les seves empreses als seus descendents, el mateix podem fer nosaltres amb els nostres. No anem bé ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada