dissabte, 20 de febrer del 2010

Arbrat inadequat?


Per a mi, que vaig neixer a Castellar , la nostra Plaça Major és un element d’identificació imprescindible de conservar, sense obviar la seva singularitat, i amb tots els elements que l'han fet el que fins ara era.

Per aquest motiu en veig obligada a denunciar, la indiscriminada tala de tres pins de la nostra estimada Plaça Major . No és possible tant despropòsit, no és possible tant poca visió de la defensa de la nostra identitat , no és possible tan poca sensibilitat, amb la tasca que oferixen els arbres a la ciutat i als seus ciutadans.

Perquè no seré jo qui digui no a l'arranjament de la Plaça Major , però estic segura que aquests arbres es podien quedar en el lloc que estaven, a excepció de l'arbre que pugui estar malalt. Però resulta que pels regidors socialistes era necessàri subtituír els arbres malalts i els inadequats, sota quin criteri són inadequats uns arbres?, sota la seva concepció harmoniosa d’un espai centenari que perd identitat, per crear un espai , a favor d’una concepció de arbrat públic que vostès consideren adequat.

Els arbres públics són patrimoni de la ciutat i no de l'Ajuntament, per això no està justificada la tala. Com podeu comprovar si sóc l'Ajuntament faig i no pregunto, pur cinisme, sense cap tipus de dubte em solidaritzo amb els veïns i veïnes afectats per aquesta irreparable i execrable acció de l’alcalde de Castellar , a la vegada que em faig adhesió a les seves mostres de protesta i indignació manifestades aquests dies a través de cartes d’opinió als mitjans de comunicació locals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada