dissabte, 20 de febrer del 2010

Ni de conya......!!!!!!


La proposta d’augmentar l’edat de jubilació als 67 anys del PSOE-PSC-PSM-PSetc... és una retallada de drets sense precedents, insòlita, injusta i injustificable. No té raó de ser en un moment on la Seguretat Social té superàvit
El sistema de pensions si es vol es pot mantenir per molts anys més, i si hi ha problema en el fons de reserva, doncs s’amplia amb ingressos de la mateixa seguretat social, l’any 2009 en plena crisi el superàvit de la seguretat social ha estat d’uns 8000 milions d’€.
Aquesta són les mentides de Davos, cal fer front a les receptes liberals que volen aprofitar la crisi per retallar drets socials i laborals, per sortir de la crisi el que cal és crear ocupació i no retallar salaris i pensions, Ni l’aturat, ni el pensionista, ni el treballador, ni.... són els responsables de la crisi i per tant tampoc l’hem de pagar, i ja l’estem pagant amb l’atur que tenim.
Allargar la jubilació als 67 anys no permetrà l'entrada al mercat laboral dels joves que tenen una taxa d’atur que arriba al 39%. Més s’haurien de preocupar els governs de lluitar contra l’atur, la pobresa, la precarietat laboral i els contractes “escombraria” que de retallar els drets pels quals tantes persones han lluitat.
Cal organitzar una resposta clara i contundent davant de la proposta de retallada de les pensions, si parem aquesta reforma també pararem d’altres que puguin venir després, el govern de l’Estat ha de tenir clar que el camí no és aquest.
Des d’Iniciativa per Catalunya Verds demanem que els treballadors i treballadores no es callin i defensin els seus drets socials i laborals perquè és entre tots i totes que hem de parar les polítiques econòmiques de dretes que estan proposant la Patronal, el PP i el PSOE, tots tres del bracet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada