dijous, 25 de febrer del 2010

La Bustonització de Castellar


Sembla ser que tenim un nou amiguet socialista a la nostra corporació el senyor Julià Guerrero , un fixatge que arriba amb el beneplàcit del Sr. Bustos, l’alcade dels alcaldes.....

Fem cinc cèntims de qui és aquest senyor , en la passada legislatura l’ex-alcaldessa Teresa Padrós del PSC de Palau-solità i Plegamans, ja va intentar controlar els mitjans de comunicació locals d’aquell municipi , col·locant al capdavant de l’àrea de comunicació al Sr. Julià Guerrero, el mateix càrrec que desenvoluparà aquest senyor al nostre municipi. Un senyor que segons ens ha arribat ha fet de la seva proximitat a l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, el seu principal talent curricular. Cal fer esment i és del tots sabut que va ésser l’Alcalde de Sabadell qui va pressionar per a introduir-lo al capdavant de l’àrea de comunicació de l'Ajuntament de Palau amb l’aquiescència de la llavors alcaldessa, Teresa Padrós. De fet després del triomf de CIU en les últimes eleccions municipals Guerrero va ser impulsat a dirigir l’edició del diari Avui +Sabadell.

Ara sembla que amb aquesta incorporació , per una plaça que havia de ser de Director de Radio Castellar i, per interessos polítics s’ha convertit en Cap de Comunicació , sense que estigués previst al pressupost, ni a la plantilla, el nostre alcalde l’Ignasi Gimènez ha començat la seva precampanya electoral, utilitzant tots els mecanismes que l’administració local posa a la seva disposició.

I es que el nostre alcalde ha posat en practica la missiva via article d’opinió del Sr. Julià Guerrero, “Els ‘spin doctors’ de casa nostra” i que deia que tots sabem que han de mobilitzar votants, una espècie en extinció en allò que coneixem com la festa de la democràcia. De ben segur aquest personatge adoctrinarà al nostre Alcalde a motivar el seu electorat en aquest moments de desencís cap al PSC de Castellar. I com deia el nostre últim fixatge socialista i veien que els partits de la ciutat estan posant a to els seus músculs per les conteses que s’albiren al calendari i els seus ‘spin doctors’ ja ens estan proposant escenaris de precampanya amb intencions més o menys ‘informatives’ de diferent grau i intensitat, ara deu ésser el moment de dotar a la ciutadania una visió informativa més partidista que mai, i utilitzar l’errari públic per a començar a fer campanya. Bona sort senyor Ignasi de ben segur que la necessitarà...!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada